Trainingsbroeken van Gorillawear

Ik ben een sportief aangelegd iemand. Ik beoefen dan ook verschillende sporten. Daarnaast houd ik ervan om relaxte en soepele kleding te dragen als ik thuis ben. Daarom zijn de trainingsbroeken van Gorillawear mij op het lijf geschreven. Ik kan niet meer zonder zou ik bijna zeggen. Dat is misschien wat overdreven, maar ik ben wel erg blij met deze broeken.

Gorillawear

Allereerst even kort over Gorillawear, zodat je weet wie deze aanbieder eigenlijk is. Gorillawear is een winkel/webshop welke kleding, schoeisel en accesoires aanbied. Daarbij richten ze zich op de sportieve markt. Ze hebben bijvoorbeeld een speciale rubriek ingericht voor de gevechtssport.

En bij jij gek op korting? Natuurlijk wie niet toch :). Gorillawear heeft een leuke outlet categorie waarin je producten kunt vinden met aantrekkelijke kortingen.

Trainingsbroek voor in huis

Ik zal allereerst beginnen met de luie variant. De trainingsbroek voor in huis. Wat is er lekkerder dan als je thuis komt van je werk, je werkkleding uit te smijten en heerlijk soepele kleding aan te doen. Je kunt dan lekker in deze relax kleding op de bank ploffen om een filmpje te kijken bijvoorbeeld. Of gewoon een beetje rommelen en klussen in je huis.

Voor deze toepassing heb ik zelf de Buffalo Old School trainingsbroek van Gorillawear. Deze broek zit lekker losjes en is ideaal voor de luie en relaxte avonden dan wel weekenden.

Trainingsbroek voor het hardlopen

Als ik ga hardlopen, dan heb ik graag een trainingsbroek aan die wat strakker zit. Dat wil zeggen, de pijpen mogen dan wel wat strakker om de benen zitten zodat het niet te veel slobbert. Met hardlopen moet je natuurlijk ook zo min mogelijk weerstand hebben van de lucht. Hoe wijder de pijpen om de benen zitten hoe meer lucht deze pakken en dat betekent weerstand. En weerstand betekent reductie van de snelheid. En dat wil je niet als je aan het hardlopen bent.

Voor het hardlopen heb ik trainingsbroek Delta van Gorillawear. Deze voldoet aan mijn eisen en hierin kan ik erg prettig hardlopen. Aan de bovenkant kun je hem op een plezierige manier aanhalen met de koordjes zodat hij ook om het middel precies goed zit.

Ben je kieskeurig in wat betreft de kleuren voor je trainingsoutfit? Je hebt bij Gorillawear keuze uit verschillende kleuren van deze broek. Zelf heb ik de zwarte variant. Voor trainingskleren kies ik sowieso meestal voor zwarte modellen.

Trainingsbroek voor vechtsport

Naast het hardlopen doe ik ook nog aan vechtsport. Kickboksen in dit geval. Hiervoor mag de trainingsbroek juist weer iets losser zitten. Met boksen heb je namelijk minder te maken met windweerstand. Je beweegt met het boksen op een bepaalde oppervlakte. Met hardlopen ga je een x aantal kilometers op pad.

Voor de vechtsport activiteiten heb ik de Mesh trainingsbroek. Deze broek heeft een lekkere passing waardoor je de bewegingen voor deze sport perfect kunt doen. Je voelt totaal geen hinder van dit kledingstuk tijdens je oefeningen en trainingen.

Trainingsbroek voor de warmere dagen

Ook de zomerdag ga ik graag hardlopen. Daarvoor heb ik een 3/4 joggingbroek van Gorillawear. Model Knoxville. Deze is net wat luchtiger. Persoonlijk vindt ik dit een heerlijke trainingsbroek voor de iets warmere dagen.

Ik heb van deze Knoxville trainingsbroek overigens een tweede variant die ik in mijn vrije tijd aan heb. Uiteraard ook op de wat warmere dagen. Ik heb hem bijvoorbeeld aan tijdens lekkere wandelingen in de natuur op dagen dat het kwik boven de twintig graden uit komt. Voor het sporten heb ik de zwarte variant uiteraard en voor de wandelingen heb ik de grijze uitgekozen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.