Houtzagerij Wigink Review

Ik wil graag mijn ervaring met het bedrijf Wigink delen.

Om te beginnen heeft het houtzagerij Wigink een website. De website is overzichtelijk en je kunt veel informatie over het bedrijf vinden op hun website. De website van houtzagerij Wigink is zodanig ingericht dat je een goede indruk van het bedrijf kan krijgen.

Mijn persoonlijke ervaring is dat houtzagerij Wigink een zeer professionele bedrijf is. Het bedrijf is goed te bereiken per mail. Je kunt op de website van Wigink ook een contactformulier invullen. En als je belt, wordt je vriendelijk te woord gestaan. Daarnaast denken de medewerkers van Wigink ook met je mee en voor mij is dat een pluspunt. Bij Wigink geven ze ook maatwerk. De medewerkers van Wigink beschikken over vakkennis. Het bedrijf is al 25 jaar actief. Wigink is in heel Nederland actief en het bedrijf is flexibel. Gemaakte afspraken worden ook nagekomen en dat is voor mij erg belangrijk.

Mijn ervaring met het bedrijf op het gebied van het maken van houtproducten is erg positief. Ik was al enige tijd op zoek naar een op maat gemaakte tafel en houtbank voor mijn tuin. Op de meeste websites van houtproducten staan geen prijzen vermeld of is de omschrijving van een product niet duidelijk. De website van houtzagerij Wigink is toch heel anders. Op de website van Wigink zag ik een aantal tafels en houtbanken. Ik vind het fijn dat de prijzen al bij de producten vermeld staan. Voor mij geeft dit aan dat houtzagerij Wigink een transparant bedrijf is. Wat ik ook erg fijn vind van de website, is dat je op een plaatje van een product kan klikken en dat je dan een overzicht krijgt van de details van een product. De afmetingen van producten staan duidelijk beschreven en je krijgt ook een aantal foto’s te zien van producten, zodat je een indruk kan krijgen van het product.

Ik had gekozen voor de loungeset hoekbank met kussen. En het eindproduct is heel erg mooi. Het eerste contact met Wigink was goed verlopen. De contactmomenten daarna zijn ook goed verlopen. De offerte die ik had gekregen was duidelijk en waren geen verborgen kosten. De aflevering van het product was ook erg goed gegaan. Nogmaals wil ik toch graag benadrukken dat het bedrijf erg professioneel is en afspraken nakomt.

Daarnaast was ik ook op zoek naar een op maat gemaakte tafel van hout. Ik had op het internet een paar plaatjes gezien van een houten tafel en ik had aan Wigink gevraagd of het mogelijk was om het product voor mij op maat te maken. Natuurlijk was dit mogelijk. Aan de hand van de plaatjes die ik op het internet had gevonden en mijn idee voor een tafel had een medewerker van Wigink een ontwerp voor mij gemaakt. En ik moet je zeggen, het eindresultaat is precies wat ik in gedachten had. Mijn ervaring met de voorbespreking van het onderwerp, het ontwerpen van de tafel en het afleveren van de tafel is erg positief.

Dus als je op zoek bent naar kwaliteit en vakkennis bij je bij Wigink aan het goede adres.

Comments are Disabled